Andlig &

Personlig utveckling

Inga inplanerade kurser våren 2019

UTVECKLA DIG SJÄLV OCH DINA FÖRMÅGOR

Jag brinner för att dela med mig av den kunskap och dem verktyg som jag kan förmedla från andra dimensioner. Att ha möjlighet att hjälpa människor att utvecklas och hjälpa var och en att hitta just sin unika väg i livet.

Vi träffas vid Torpa utanför Borås då du fortsätter att utveckla dig själv och dina förmågor, kontakten med dina guider, andevärlden och övriga dimensioner.

Kursen kommer att innehålla information, reflektion och diskussion efter upplevelser och passar dig som har lite erfarenhet av liknande kurser sedan tidigare och anpassas helt efter allas olika energinivåer i gruppen tillsammans.

Varför man väljer att gå denna kurs är olika från person till person, en del för att dem ska bli medium, men dem flesta för personlig utveckling och för att hitta balans och harmoni i livet. Vi har också väldigt kul.

Som kursledare arbetar jag helt inspirativt och har full tillit att jag blir guidad efter gruppens energier på bästa sätt. Det är viktigt för mig att vara en ren kanal för andra dimensioner helt utan egen inblandning eller påverkan av det jag förmedlar.

Exempel på övningar: Kommunikation med andevärlden, healing, meditation, intuition, samt övningar som stärker kontakten och tilliten till dig själv.

KURSTILLFÄLLEN

BRYGGHUSET TORPA – FULLBOKAD

Fre–sön 28-30 september incheckning fred från 15, utcheckning sön ca. 11.30

KURSAVGIFT

3900kr inklusive kost & logi

GÅRDSHUSET TORPA – FÅ PLATSER KVAR

Lör 20 oktober samt lör 10 november 9-17 båda dagarna

KURSAVGIFT

1500kr/gång inklusive kost

Anmäl dig via mail eller sms till marie@mysoul.se 0703-651110.
Antalet platser är begränsat och din anmälan är bindande.

Varmt välkommen med din anmälan!

Kommentarer från deltagare på tidigare kurser:

-jag har för det första fått en helt ny syn på livet, till det bättre, att det finns så mycket mer än det vi ser omkring oss, spännande!
– det har gett mig ett inre lugn, lärt mig att inte bli så orolig (jobbar med det dagligen) eller stressad över det som händer och sker
-allt är som det ska och allt som sker sker av en orsak 
– att lyckas meditera och koppla bort värden runt omkring ger en sådan energikick
– att få kontakt med andevärlden och bara vilja lära mer om detta 
– att kunna hjälpa andra med att hitta ett inre lugn om så bara för en stund. Det ger så mycket tillbaka och att man önskar lära sig mer
– hjärt andas ❤❤❤
– det bästa av allt är att fått lära känna dig Marie. Du är bäst!!!Kram Maria 

Är inne på min andra termin av andlig/personlig utvecklingskurs o är såå nöjd. Den kan jag verkligen rekommendera! Det är inspirerande och “beroendeframkallande” – man vill bara lära sig mer. Kursen sätter på ett positivt sätt igång alla dina sinnen. Lärorik på många olika sätt. Marie är en härlig, jordnära och varm person som är genuin i sitt yrke som spirituellt medium! Även meditations kurserna är att rekommendera! //Anna

“Marie är duktig på det hon håller på med & en fantastisk person”Jag skulle verkligen rekommendera att gå någon av hennes kurser om ni är nyfikna på detta område. Har själv gått både meditationskursen och personlig utveckling. 
Jessika

Din kurs har sått fina frön. Tänker oftare på att ha tillit, att lita på min intuition. Du har inspirerat mig till att börja teckna och måla…..Tack Marie Ingegerd

Det var ett bra avslut vi fick på ”terminen” igår. Härligt! Vi har varit ett gott gäng måste jag säga. Jag känner att jag inte är riktigt klar med det här så jag vill gärna fortsätta till hösten, även om jag tycker att det är svårt ibland. Tycker att det ger mig något sorts inre lugn och stabilitet vilket är bra och välbehövligt efter min lilla pärs… Det är så klart fascinerande och inspirerande också. Tycker du har guidat oss på ett mycket bra sätt-så naturligt 🙂 Tack! /Maria

Tack för en fantastisk kurs! Så spännande att upptäcka sig själv och andevärlden. Jag vill gärna fortsätta nästa termin.  /Elisabeth

Tack Marie för en fantastiskt bra kurs och vägledning och alla ni andra för allt ni delat. Har varit så roligt att få lära känna er! /Charlotte