Andlig &

Personlig utveckling

NY KURS!
”Harmoni för själen”
Det är tid för en helt ny kurs i Brygghuset vid Torpa 4-6 oktober 2019

Ännu en gång har jag varit på kurs på Sydkoster. Hos Monica, denna underbara vackra själ och rena kanal som på ett så självklart och kärleksfullt sätt visar mig vägen.

Mitt hjärta fylls med kärlek och tacksamhet att ännu en gång fått helt nya perspektiv och kunskaper som leder mig framåt på just min unika väg. Här vävs vetenskap och tusenåriga kunskaper från urbefolkningar samman till något vi inom oss alltid vetat. Kunskaper jag aldrig i min vildaste fantasi kunnat förutspå men ändå förstår. Förklaring varför jag längtat efter vissa saker men trott jag skulle hitta utanför mig nu förstår att jag har inom mig. Det har alltid funnits där. Så nära.

Så många pusselbitar faller på plats. Så många bekräftelser och ännu större förståelse för hur allt hänger ihop och faktiskt inte är konstigt. Stolt över mig själv att ännu en gång lyssnat på min inre röst utan att veta varför. Att jag vågat följa mitt hjärta utan att veta vart det leder. Det är inte lätt men så rätt.

Jag tänker inte gå in i detalj på vad vi gjort dessa fyra kursdagar. Det går inte. Måste upplevas på plats. Men vi har mediterat mycket. Tagit oss till platser vi inte kunnat ana existerar. Magiska platser med så mycket kärlek jag inte visste fanns. Jag har aldrig någonsin haft så starka upplevelser. En glimt av vad som väntar oss i nästa dimension dit vi är på väg, när ingen aning. Under tiden verkligen leva. Leva i glädje och kärlek, i nuet. Ansvar men också möjlighet att påverka.

Min tanke med denna kurs är inte att göra den likadan som den på Koster, det kan jag inte. Inte än i alla fall. Men vi kommer att meditera och heala varandra. Mest bara vara. Andas. Vi kommer att ha tid att bara samtala med varandra vilket ju är så värdefullt att få möjlighet till med likasinnade där man inte behöver förklara eller försvara sig.

Tempot kommer att vara mycket lugnare än på tidigare kurser och det kommer att finnas tid till egna reflektioner både inomhus och utomhus.En helg för harmoni i själen, för att bli hel. För att kunna hjälpa andra du möter att finna detsamma inom sig, genom att du automatiskt sprider den energin du bygger upp inom dig när du är helt i balans. Din hjälp behövs. Du är viktig.

Själva kursen startar på lördag 5 oktober efter frukost klockan 9 men om du har möjlighet så kom gärna redan på fredagen för att landa och komma in i energierna. Kanske ta en promenad i dem vackra omgivningarna eller bara vara i underbara Brygghuset precis vid vattnet. Vi avslutar med gemensam lunch på söndagen.

Max antal deltagare 12  FULLBOKAD!

Kostnad 3900kr

Inkluderar kurs, boende, frukost, lunch, fika. Priset är detsamma oavsett om du kommer på fredagen eller lördagen.

Kvällsmat och mellanmål om så önskas tar du med dig själv

Anmälan via mail till marie@mysoul.se

Varmt välkommen!

Kommentarer från deltagare på tidigare kurser:

-jag har för det första fått en helt ny syn på livet, till det bättre, att det finns så mycket mer än det vi ser omkring oss, spännande!
– det har gett mig ett inre lugn, lärt mig att inte bli så orolig (jobbar med det dagligen) eller stressad över det som händer och sker
-allt är som det ska och allt som sker sker av en orsak 
– att lyckas meditera och koppla bort värden runt omkring ger en sådan energikick
– att få kontakt med andevärlden och bara vilja lära mer om detta 
– att kunna hjälpa andra med att hitta ett inre lugn om så bara för en stund. Det ger så mycket tillbaka och att man önskar lära sig mer
– hjärt andas ❤❤❤
– det bästa av allt är att fått lära känna dig Marie. Du är bäst!!!Kram Maria 

Är inne på min andra termin av andlig/personlig utvecklingskurs o är såå nöjd. Den kan jag verkligen rekommendera! Det är inspirerande och “beroendeframkallande” – man vill bara lära sig mer. Kursen sätter på ett positivt sätt igång alla dina sinnen. Lärorik på många olika sätt. Marie är en härlig, jordnära och varm person som är genuin i sitt yrke som spirituellt medium! Även meditations kurserna är att rekommendera! //Anna

“Marie är duktig på det hon håller på med & en fantastisk person”Jag skulle verkligen rekommendera att gå någon av hennes kurser om ni är nyfikna på detta område. Har själv gått både meditationskursen och personlig utveckling. 
Jessika

Din kurs har sått fina frön. Tänker oftare på att ha tillit, att lita på min intuition. Du har inspirerat mig till att börja teckna och måla…..Tack Marie Ingegerd

Det var ett bra avslut vi fick på ”terminen” igår. Härligt! Vi har varit ett gott gäng måste jag säga. Jag känner att jag inte är riktigt klar med det här så jag vill gärna fortsätta till hösten, även om jag tycker att det är svårt ibland. Tycker att det ger mig något sorts inre lugn och stabilitet vilket är bra och välbehövligt efter min lilla pärs… Det är så klart fascinerande och inspirerande också. Tycker du har guidat oss på ett mycket bra sätt-så naturligt 🙂 Tack! /Maria

Tack för en fantastisk kurs! Så spännande att upptäcka sig själv och andevärlden. Jag vill gärna fortsätta nästa termin.  /Elisabeth

Tack Marie för en fantastiskt bra kurs och vägledning och alla ni andra för allt ni delat. Har varit så roligt att få lära känna er! /Charlotte