Behov av

Coaching

Vägledning/Coaching

Jag har alltid varit intresserad av människor och med åren som gått i mitt liv och under min tid då jag arbetat som medium har jag träffat många människor som är i behov av att bara prata med någon. Gärna med någon utomstående från familjen som är en bra lyssnare som kan få en att se klarare och må lite bättre. Man kanske inte alls behöver bevis från andevärlden eller direkt någon vägledning eller healing, bara ett behov av att få prata av sig lite med någon som lyssnar utan någon som helst värdering eller analysering och som heller inte för det vidare. Behovet är olika från person till person, det kan vara allt ifrån existentiella frågor till att prata om sitt liv, sin livssituation, sin utveckling både personligt och medialt osv. Detta utformar vi helt efter ditt behov.

Sällskapstid utöver vården

Jag har många gånger känt en sorg över att vi i dagens samhälle inte riktigt räcker till för alla. Vårdpersonal landet runt gör ett fantastiskt arbete men deras schema är ofta fullspäckat med sysslor utöver att bara finnas där, just som i ovan text och tiden räcker inte alltid till för att bara vara ett sällskap till någon som känner sig lite ensam och kanske har det lite tråkigt och ensamt och kanske är i sista skeendet i livet. För många anhöriga är detta också en tung börda och många plågas av dåligt samvete när tiden inte räcker till för alla.

Här känner jag att jag både med min mediala sida och med mitt genuina intresse för människor och viljan att hjälpa kan bidra både med healing och med att bara just ha tid för att lyssna eller göra något roligt. Det kan vara allt ifrån att bara ha tid att lyssna på en medmänniskas berättelser om sitt liv, baka en kaka, läsa en bok högt, gå på bio eller kanske gå en promenad. Detta utformas utifrån önskemål och vad som är möjligt.

I botten har jag en medicinutbildning som gör att jag har förståelse för kroppens anatomi men jag har inte för avsikt att ersätta vare sig sjukvård eller medicin eller att ge några medicinska råd.

Känns detta intressant träffas vi först helt förutsättningslöst för att se om detta är något som passar för dig. Därefter utformas mötena efter önskemål.