Behov av

Coaching

Vägledning/Coaching

Jag har alltid varit intresserad av människor och under åren som gått i mitt liv och under min tid då jag arbetat som medium har jag träffat många människor som är i behov av att prata med någon. Jag är en bra lyssnare som kan ge dig vägledning som kan hjälpa dig att se på saker lite klarare för att lättare kunna ta beslut som får dig att må bra.

Behovet är olika från person till person, det kan vara allt ifrån existentiella frågor till att prata om din livssituation, ditt arbete, din utveckling både personligt och andligt. Detta utformar vi helt efter ditt behov. Till min hjälp har jag dina och mina guider från andra dimensioner. Jag har tystnadsplikt.

Sällskapstid utöver vården

Jag har många gånger känt en sorg över att vi i dagens samhälle inte riktigt räcker till för alla. Vårdpersonal landet runt gör ett fantastiskt arbete men deras schema är ofta fullspäckat med sysslor utöver att bara finnas där, just som i ovan text och tiden räcker inte alltid till för att bara vara ett sällskap till någon som känner sig lite ensam och kanske har det lite tråkigt och ensamt och kanske är i sista skeendet i livet. För många anhöriga är detta också en tung börda och många plågas av dåligt samvete när tiden inte räcker till för alla.

Här känner jag att jag både med min mediala sida och med mitt genuina intresse för människor och viljan att hjälpa kan bidra både med healing och med att bara just ha tid för att lyssna eller göra något roligt. Det kan vara allt ifrån att bara ha tid att lyssna på en medmänniskas berättelser om sitt liv, baka en kaka, läsa en bok högt, gå på bio eller kanske gå en promenad. Detta utformas utifrån önskemål och vad som är möjligt.

I botten har jag en medicinutbildning som gör att jag har förståelse för kroppens anatomi men jag har inte för avsikt att ersätta vare sig sjukvård eller medicin eller att ge några medicinska råd.

Känns detta intressant träffas vi först helt förutsättningslöst för att se om detta är något som passar för dig. Därefter utformas mötena efter önskemål.