Glad Påsk

2 April, 2015

Fick idag till mig denna text som jag vill dela med mig av och samtidigt önska er en Glad Påsk 🙂

Mellan solstrålar och snöflingor som vanligt i April är Påsken är här för den som vill. En historia om mänskligt lidande och om att följa sitt hjärta. En historia med mycket kärlek men också smärta.

Livet är inte alltid lätt men fortsätt ändå följa det som för dig känns rätt. Din själs röst vet alltid vad du behöver göra, lyssna på den så är det bara att tuta och köra.
Du kanske inte har alla svaren just då, men den hjälp du behöver kommer du att få. Du får aldrig mer än du klarar, du får alltid hjälp även om du inte hör någon som svarar.

Ha det nu så gott under Påsken, njut av ledigheten och lägg bort alla måsten. Gör saker som ger energi och lycka och tänk inte på vad andra ska tycka.
Vi är alla här på jorden för att lära, så älska dig själv och sprid den kärleken till dina nära och kära. Fortsätt sprida den vidare världen över till alla dem som behöver. Genom att sända ljus där mörker är, gör du vad du kan för att sprida den kärlek du är.

Tillsammans bildar vi en kraft av kärlek och ljus som sprids med vinden till varje hem och hus. Inte bara tomma ord till allt på vår jord.

Text: Marie Lantz

Kommentera