Seans/Medial sittning

KONTAKT FRÅN ANDEVÄRLDEN

På en gruppseans/enskild sittning förmedlar jag kontakter från andevärlden. Jag försöker förmedla så bra bevis som möjligt som styrker vem personen är, minnen, och saker som pågår i ditt liv just nu, ibland lämnar dem budskap. Jag förmedlar precis så som det kommer till mig utan egen värdering och försöker vara en ren och klar kanal. Andevärlden använder mina sinnen och mitt kroppsspråk på det sätt dem finner bäst.

Ett medium kan inte styra vem som kommer eller vad som sägs och det är inte bara dem allra närmaste som kan komma, det styrs helt från andra sidan. Har man en önskan om att möta någon särskild kan man skicka iväg den önskan och sedan släppa den för att inte låsa energierna. Det är inte ett mediums uppgift att spå någons framtid.

På en gruppseans ser andevärlden till att inget av det som kommer fram är för känsligt eller för privat för att sägas i grupp. Jag kan aldrig garantera att alla får besök men det brukar vara intressant och roligt att lyssna på dem andra.

En seans/medial sittning kan innehålla både skratt och gråt och min förhoppning är att man ska ha fått med sig tillräckligt med bevis för att vara övertygad om att det inte finns något slut, och att man känner sig glad och upprymd efteråt.

 

Förberedelser innan en seans/sittning

Kolla upp så mycket fakta ni kan om era släktingar och vänner på andra sidan. Ibland kan man behöva kolla upp vissa saker med någon efteråt. Det brukar vara väldigt kul när information man inte känt till visar sig stämma. Kom med öppet sinne så hjälper du till att energierna blir så bra som möjligt. Jag har självklart tystnadsplikt men brukar inte komma ihåg så mycket efteråt så det sköter sig självt.

En sittning går att få via WhatsApp eller telefon.

Storseans

Jag håller även storseanser och åker även ut till föreningar eller liknande vid önskemål.

Hembesök

Jag gör även hembesök vid aktivitet i hemmet.

För mer info kontakta mig på 0703-651110 eller mail marie@mysoul.se