Healingkurs

hos Mysoul

HEALINGKURS

Ingen kurs inplanerad våren 2020

Kursen vänder sig till dig som har ett intresse av att hjälpa, både dig själv och andra genom healing. Allt börjar inifrån dig själv, från ditt hjärta. Healing är ren kärlek. Kontakten med dig själv stärks under denna helg och du får lära känna dem underbara healingenergierna.

Till vår hjälp har vi guider, andevärlden, mästare, änglar m.m från andra dimensioner. Kursen kommer innehålla många övningar men även information, reflektion och diskussion efter upplevelser. Jag arbetar helt inspirativt efter hur jag blir guidad så exakt kursinnehåll vet jag inte i förväg.

Exempel på övningar: meditation, grupphealing, distanshealing, kroppsscanning, chackrabalansering, hjärtandning, rena och skydda platser/saker.

Kursavgift: 2500kr

Info och anmälan: marie@mysoul.se 0703-651110. Invänta bekräftelse på din plats då antalet platser är begränsat. Din anmälan är bindande.

Varmt välkommen

Kommentarer från kursdeltagare:

Är så tacksam att jag anmälde mig till Healingkursen på My Soul. Något som jag har varit intresserad av länge och velat utforska mera av. Vi fick testa många olika övningar på varandra. 

Våra guider och andevärlden som var med oss demonstreareade och gav oss verkligen bevis och för hur de jobbar med oss under healingen. Är förbluffad över hur mycket vi fick vara med om! Helgen bestod av mycket kärlek och härliga energier. Kan varmt rekommendera denna kurs!

Tack alla!! Anne-Marie

Tack Marie! Du är fantastisk som kursledare, så trygg och inkännande. Känns så bra i hela kroppen och själen efter denna helg. Att healingenergierna verkar efteråt blev väldigt tydligt just nu. När jag öppnade mejlet från dig och började läsa så kände jag känslan av en stor varm mantel över axlar och rygg. Samma känsla som jag fick igår när jag tog emot healing. Häftigt 😊

Kram Elisabeth