Inga inplanerade kurser våren 2019

12 November, 2018

I alla mina möten på olika sätt ger jag allt. Att göra något på rutin eller på en upprepning är inget för mig. Det är allt eller inget som gäller och jag brinner för att dela med mig av den kunskap och dem verktyg som jag kan förmedla från andra dimensioner, för att utveckla och hjälpa var och en att hitta just sin unika väg i livet.

Mycket av det jag förmedlar är självupplevt vilket förstärker aha känslan för jag vet att det faktiskt funkar. Att det inte bara är tomma ord.

Jag har under åren fått öva mycket på min tillit, på mitt tålamod när jag inte vet vart jag ska gå. Precis som dem allra flesta vill jag ha viss kontroll när någon anmält sig till t.ex. en kurs för att det ska bli så bra som möjligt. Men jag har lärt mig att det blir bra, att det alltid blir exakt som det ska vara. Att jag med mina egna kunskaper aldrig skulle kunna få ihop det så bra själv. Det finns helt enkelt ett högre syfte som styrs av energier som vi vanliga människor inte har kunskap om. Min uppgift som medium är att förmedla det jag får till mig så rent som möjligt dvs. utan egen inblandning. Då blir det bra.

Ett exempel var att jag inför den senaste helgkursen ute vid Torpa fick till mig att kursen skulle handla om nuet. Om nuet och om andevärlden. Hur visste jag inte, och att bara prata om att vara i nuet kändes inte ok. Efter flera försök att planera kursen utan att lyckas var tålamodet en vecka före kursstart vid bristningsgränsen och jag bad otåligt om att få lite mer info, tomma ord är som sagt inte min grej. Och jag lovar, jag upphör aldrig att imponeras hur allt är planerat in i minsta detalj, allt efter hur gruppens energier är sammansatt. Det finns ingen slump, allt är verkligen ”toppstyrt”.

Jag var på väg till Varberg den helgen, med datorn i högsta hugg i hopp om att få ihop kursmaterialet. Efter att ha bett om lite mer info fick jag till mig att jag skulle lyssna på en ljudbok i bilen på vägen dit. Jag följde rådet och det dröjde inte många minuter innan jag förstod syftet med hela kursen. Jag fick tillbaka lugnet och tilliten att allt blir precis som det ska vara. Datorn behövde jag inte röra.

Det där med att vara i nuet. Inte bara att vara, utan att verkligen vara i nuet. Det är något jag känner att jag ska öva på. För precis som dem allra flesta så lever jag mest i intellektet, i dåtid eller i framtid, sällan i nuet. Jag ska öva på att bli medveten om när detta sker och försöka ta många semestrar från intellektet.

För allt börjar inifrån oss själva. När vi flyttar oss från hjärtat till hjärnan så skapas av intellektet en falsk version av det som inte är du, den falska versionen kallas egot. Där frodas oro, rädsla, ilska och stress och andra negativa energivibrationer som gör dig svag och i vissa fall sjuk. Genom att göra dig medveten om detta kan du öva på att ta fler och fler pausar från intellektet och gå in i dig själv, det som verkligen är du och vara i nuet. Det enda som existerar. Allt annat är bara minnen eller fantasier. Varken dåtid eller framtid finns. Bara nuet.

Därför planerar jag inte in några kurser våren 2019 utan fortsätter att följa mitt hjärta, öppen för vart det leder mig. Kanske lär jag mig nya saker och får till mig fler verktyg som jag med stor glädje kan dela med mig av, och som en av mina guider nyligen sa till mig på detta sätt ”keep the fire burning”.

2 comments

  1. Tack för inspirationen till att själv försöka att leva i nuet! Jag tar till mig det du har skrivit!
    Lycka till med dina planer i vår att vara mer i nuet <3
    Kram Annika

    1. Stor tack själv Annika! Det känns rätt just nu så får vi se hur allt utvecklar sig 🙂
      Kram och lycka till du me!

Kommentera