Stanna upp, reflektera, leva i nuet

26 January, 2015

Ibland är det bra att stanna upp lite, reflektera, och bara vara precis i nuet. Det har jag haft möjlighet till efter en lång julledighet och en underbart skön solsemester som jag är så tacksam för att kunnat åka på. Nu är batterierna laddade till max och jag längtar efter att komma igång igen. Det glädjer mig därför att jag snart är fullbokad ända in mars månad med seanser, sittningar, healing och djurkommunikation.

Även om det är skönt och nödvändigt med lite ledighet och distans så är det ändå lite tomt utan alla underbara energier, även om jag aldrig är helt själv, energierna finns där men det blir starkare vid alla möten.

Jag har även haft tid att spåna lite framåt och har slängt iväg några önskningar om förändringar ut till Universum. Är det meningen att det ska bli som jag önskar så blir det så. Spännande!

Nu kör vi igång 2015. Ska bli så kul att träffa er alla, både nya och gamla bekantskaper 🙂

Kommentera