Utan gränser är allt möjligt

20 August, 2018

Luften var sådär lagom ljummen och skogens alla dofter slog emot oss denna söndag i augusti när vi gick där på stigen Adam och jag. Att gå en svamp och bärplockarrunda med sonen tillhör inte vanligheterna och den typen av livskvalité fyller mitt hjärta med glädje.

Jag berättar för honom om tidigare upplevelser jag haft i naturen då man kommer in i andra dimensioner där allt är helt annorlunda, man är verkligen ett med naturen, ett med allt. Man känner det, att man lika väl är trädet, stenen osv.

Jag känner en plötslig närvaro från en annan dimension, det är svärfar, Adams farfar som leende tycker det är väldigt kul att vi är i hans barndomstrakter och att jag fått med mig Adam tycker han är väldigt kul. Vi tänker att han kanske kan hjälpa oss hitta lite kantareller 🙂

Det tar inte många minuter förrän skogen är täckt av blåbär och lingon och med glädje börjar vi plocka bären. Några kantareller som lyser gult plockas också, glädjen och ivern stiger inom oss och jag börjar tänka på kantarellmackor.

Så går vi där och småpratar ivriga av våra tidiga fynd i naturen. Påminner oss om vilken rikedom att kunna gå fritt i naturen och plocka det som naturen har att ge. Visst är det fantastiskt och absolut ingen självklarhet. Mellan plockandet pratar vi också om tankar, om hur man kan vända negativt med sitt eget tänkande, och om att man sprider det man tänker. Det känns fint, detta småpratande om ditten o datten med min älskade son.

Så hör jag ljudet..kan det vara! Å där är det igen! Jag stannar upp på prongen jag precis gått upp på. Undra om det är Korpen säger jag och vi tittar upp. Så kommer den första, o visst är det korpen! Jag spricker upp i ett leende. Korpar är mäktiga säger jag! Så kommer några till, dem är 4-5 stycken som flyger precis över oss. En joggare möter oss, är det Korpen frågar han och kollar upp? Dem har bo där borta säger han och pekar och spricker upp i ett stort leende innan han springer vidare.

Svärfar gillade fåglar och sa alltid att korpar är magiska. Det var ett fint möte med korparna och från andra sidan.

Såhär säger Solögas ”Djurens språk” om korpen:

Var i din fulla andliga kraft och gränser upphör att existera. Min gåva till dig är att få framgång.

Korpen hjälper dig att ta bort de gränser du tror existerar och som du anser utgör ett hinder för dig. Den visade mig att när jag var till fullo i min andliga kraft försvann alla gränser. Jag var korpen, trädet, berget, vattnet i floden osv. Känslan av att vara ett med världen och att jag var hela världen var fantastiskt. Just denna förmåga att vara ett med allting är korpens styrka. Det innebär att hela världen är tillgänglig för den. Så väljer du att tro att det finns hinder i vägen är du inte beredd att lyckas ännu. Vad är du rädd för? Se över dina egna begränsningar för det är du som skapar de yttre.  

En härlig dag i skogen och det blev en macka med typ fem kantareller på och lite blåbär o lingon till frukost. Budskapet från korpen tar jag med mig nu när jag tar nästa steg i min utveckling inom konsten. TACK!

Kommentera