Vernissage – Marie Lantz

10 April, 2019

Varmt välkommen på vernissage i kärlekens tecken!

Torsdagen den 23 maj kl. 16.00 bjuder konstnären Marie Lantz in till vernissage på Restaurang Renässans med utställningen: Allt är kärlek.

”När jag målar följer jag en känsla, en färg, en form i ett helt fritt flöde utan en tanke på något motiv. Ur detta skapas mina målningar som ofta är färgstarka och energifyllda. Med min konst hoppas jag beröra och inspirera andra att våga måla från sitt hjärta.”

Det bjuds på bubbel och skönt mingel till tonerna av Adam Englund – indieartisten med personliga texter och låtar som på kort tid streamats över en halv miljon gånger på Spotify. Renässans kommer även att ha erbjudanden på mat och dryck hela kvällen, så passa på att göra detta till en härlig AW och fira in våren med nära och kära.

Utställningen pågår till och med december 2019.

Kommentera