Kreativ

Kurshelg hos Mysoul

Måla tillsammans

För närvarande inga kurser inplanerade

Drömmer du om att måla men tror du inte kan, eller behöver du inspiration?

Då är detta dagen för dig. Här finns inga regler eller krav, du målar med akrylfärger precis som du vill, med penslar, fingrar, spackelspadar m.m.

Du målar från hjärtat, utan några som helst krav på prestation. Följer bara en känsla, en färg, en form utan att tänka. Du bara ÄR. Tankar som “jag kan inte måla” försvinner och din skaparkraft inifrån dig själv öppnas upp. Att måla på detta sätt är kul, energigivande och helande.

Kostnad: 700kr

Allt material tar du med dig själv. Ta även med dig lunch om du vill (annars finns det flera matställen i närheten)

Den som vill kan också vara med och visa några av sina verk på en gemensam utställning 3 november, Mer info om den kommer.

Anmälan: marie@mysoul.se 0703-651110.

Invänta bekräftelse på din plats då antalet platser är begränsat.Din anmälan är bindande. Vill du ha tips på material och inköpsställen hör bara av dig.

Varmt välkommen

Kommentarer från tidigare kursdeltagare:

Min kreativa sida fick verkligen komma fram denna helg. Kändes jättehärligt och tiden gick alldeles för fort. Trodde inte jag kunde måla men nu har jag ett av alstren inom glas och ram på väggen. Jättenöjd! 

Chistina

Vilken härlig helg jag har varit med om! Helt underbara energier och kreativt flöde, bara jag tänker på det så kittlar det i magen och ett leende kommer över mina läppar. Tack Marie! och My soul! för denna upplevelse och vilka härliga människor jag fick träffa, inte för att vi pratade speciellt mycket knappt någonting, men vad vi målade! Alla satt, låg, stod och bara skapade och skapade. Till saken hör att jag inte KAN måla speciellt vackert. Men det blev vackert och hela skåpet var fullt av härliga färger, penslar glitter mm. Jag kan verkligen rekommendera att gå en kreativ helgkurs och bara ”Go With The Flow ”

Kram

Utomjordingen Kicki

Är så tacksam att jag gick på denna kreativa & inspirerande kurshelg vi hade jättekul målade, sjöng & dansade & skrattade många nya fina möten med underbara människor även ifrån andra sidan de va speciellt för mig när egentligen ingen kände mig & ändå va de jag som fick hälsning ifrån andra sidan ifrån min pappas bror är så tacksam för de tack än en gång Birgit, Marie & alla andra på kursen. De va en fascinerande helg helt enkelt som jag inte skulle vilja vara utan.

Ann-Sofie

I helgen var Kicki och jag med andra iofs på målning hos Marie. Vilken fantastisk helg! Kul och rogivande. Blev så himla inspirerad så jag klickade hem halva www.artistica.nu Här ska målas!

Birgit