Att

Kommunicera med djur

När jag skulle prova att ge healing till en häst för några år sedan började den kommunicera med mig. Gissa om jag blev förvånad! En ny väg öppnade sig och sedan dess har jag åkt runt och kommunicerat med djur. Djurkommunikation är en telepatisk kontakt. Djuret “berättar” om olika saker antingen via bilder, känslor eller ord.

Jag har märkt att djuren har djupa känslor, även om de har andra sätt att uttrycka sig på än vad vi är vana vid och dem bryr sig mycket om sina ägare. Djur är ärliga, de lever i nuet och de har inga förutfattade meningar. Dem är också väldigt kärleksfulla både till andra djur och till människor utan att kräva något tillbaka. Många djur känner även stort ansvar för sina ägare. Dem djur jag kommunicerat med är dem vanligaste husdjuren som hästar, hundar, katter och kaniner men jag tror det går att kommunicera med alla djur stora som små och egentligen allt levande i vår värld. Dem brukar prata om hur dem mår, om det är något dem saknar, vad dem gillar att göra och äta, upplevelser o.s.v. Dem pratar även ibland om familjemedlemmar och har mer koll på hur vi mår än man kan tro.

Innan vi träffas så fundera på frågor du har. En del djur ger svar fortare än andra. En del är på bushumör. En del har svårt att berätta om saker som har varit eller är jobbiga. Man får vänta tills dem vill prata.

Kommunikation på distans

Jag föredrar att kommunicera på djurets hemmaplan då det brukar vara lugnast för dem. Det går även att kommunicera på distans. Då behöver jag ett fotografi på djuret, samt djurets namn och ålder.

Djurhealing

Jag förmedlar även healing till djur. Syftet med healing är att aktivera de naturliga återställande energierna och på så sätt harmonisera sinne, kropp och själ. Healing är ett komplement som inte ersätter veterinärer eller mediciner och jag gör ingen medicinsk bedömning eller ställer någon diagnos. Det är viktigt att komma ihåg att om du misstänker att ditt djur är sjukt så kontakta en veterinär.