God jul & gott nytt år

21 december, 2020

Såhär på årets mörkaste dag vill jag skicka en liten hälsning <3

När det känns som allra mörkast på många sätt känns det skönt att veta att det vänder. Ljuset kommer tillbaka. Jag tror att 2021 blir ett bra år med många förändringar som leder till en mer kärleksfull värld där girighet, egoism minskar och istället övergår i kärlek, ödmjukhet och gemenskap.

Jag tror på mirakel och jag tror på människan. Jag tror att vi kan skapa den värld vi vill ha här på jorden. Där alla får vara precis som den är. Där ledorden är kärlek, fred och gemenskap och harmoni och där ett virus sakta men säkert försvunnit.

Med dessa ord vill jag önska dig en God jul & gott nytt år!

Foto taget på en av kurshelgerna på Torpa

Och så en av mina favoritjulsånger 🙂

Nu tändas tusen juleljus
på jordens mörka rund,
och tusen, tusen stråla ock
på himlens djupblå grund.

Och över stad och land i kväll
går julens glada bud,
att född är Herren Jesus Krist,
vår Frälsare och Gud.

Du stjärna över Betlehem,
o, låt ditt milda ljus
få lysa in med hopp och frid
i varje hem och hus!

I varje hjärta armt och mörkt
sänd du en stråle blid,
en stråle av Guds kärleks ljus
i signad juletid!

Kommentera