Healing

Väcker upp din egen läkekraft

I många länder är spirituell healing ett godkänt och accepterat komplement inom vården, dock inte i Sverige ännu men min förhoppning är att komma dit då jag vet att healing kan göra stor nytta tillsammans med övriga behandlingsmetoder.

Läkning handlar inte enbart om den fysiska kroppen. Psykisk och själslig balans behövs för att du ska känna dig helt frisk. Healing är en universell gudomlig kraft som arbetar på djupet av din själ och väcker upp den läkekraft som finns inom dig.

Varje upplevelse av healing är individuell och jag kan aldrig lova eller garantera något men oftast ger den en positiv förändring direkt eller en tid efter behandling. Ibland kan det behövas flera behandlingar.

Så går healing till

Du sitter på en stol, bekvämt och avslappnat och öppnar ditt sinne för healingenergin. Som healer är jag en neutral länk mellan den gudomliga kraften och dig. Kraften överförs genom och jag lägger en hand på din rygg. Själv går jag ner i ett lägre medvetandetillstånd som kallas trans och tillåter överföringen att ske. Healing upplevs oftast mycket behagligt, avslappnande och avstressande. Den kan också väcka känslor som kan göra att blockeringar släpps.

Ibland får jag information från andra sidan som jag förmedlar till dig före eller efter behandlingen. Jag har en medicinsk basutbildning i botten som gör att jag kan förstå kroppens anatomi men litar till all information jag får från andra sidan när jag arbetar medialt. Jag ställer inga diagnoser eller ger några medicinska råd.

Healing är ett komplement som inte ersätter vanlig sjukvård eller mediciner. För att behandla dig ska Du vara minst 18 år.

Distanshealing

Healing kan också skickas på distans. Allt är uppbyggt av energier som kan färdas vart som helst väldigt snabbt. Distanshealing är helt kostnadsfritt och jag skickar så fort jag har möjlighet. Allt jag behöver är namn och ort till personen som ska få healingen.