Meditationscirkel

hos Mysoul

Ingen kurs inplanerad – Hänvisar till sidan Andlig & personlig utveckling

Meditation hjälper Dig att öppna dörren till andliga dimensioner och få kontakt med Ditt innersta, Din själ. Den ger kraft och energi samtidigt som Du blir av med stress och spänningar i kroppen som gör det lättare att hantera vardagliga situationer och möten med andra människor på ett positivt sätt. Meditation hjälper Dig att utvecklas både på det andliga och personliga planet.

Vi träffas 6 ggr under hösten i Pelarsalen på Hemgården i Borås.

Kursen passar både nybörjare och dig som mediterat tidigare. Vi kommer att prova olika meditationer som alla är ledda vilket innebär att ni följer min röst. Efteråt går vi igenom vad varje person upplevt under meditationen och ibland får jag information från andra dimensioner som ni får ta del av.

Som kursledare arbetar jag helt inspirativt och har full tillit att jag blir guidad efter gruppens energier på bästa sätt. Det är viktigt för mig att vara en ren kanal för andra dimensioner helt utan inverkan eller påverkan av det jag förmedlar.

Kurstillfällen

Kursavgift

1500kr/termin. Drop in i mån av plats, 300kr/gng.

Anmäl dig via mail eller sms till marie@mysoul.se 0703-651110.
Antalet platser är begränsat och din anmälan är bindande.

Varmt välkommen med din anmälan!

Nedan följer kommentarer från några av tidigare deltagare:

Jag är så otroligt tacksam över platsen i din grupp. Meditationerna har stärk mig, läkt mig och hjälpt mig under hela våren. De har fått mig att komma i balans igen efter ett mycket turbulent 2017, ett år som jag dessutom klev in i med stor obalans. Det har påmint mig om hur otroligt viktigt det är för mig att lyssna inåt. Så stark, levande och lycklig som jag känner mig nu har jag inte känt mig på länge.
Tusen tusen tack!!! 💫💫💫
Kram Camilla 💕

För dig som vill meditera i grupp, nybörjare eller mediterat tidigare,vill jag varmt rekommendera Maries meditationscirkel. Med hjälp av Marie har jag funnit ett lugn och kan med enkla övningar hantera min ibland stressade vardag. Jag känner stort förtroende för Marie och hoppas fler som vill och behöver, tar hjälp av hennes vishet och kloka ord! Elisabeth

Du gör mitt liv såå mycket lättare. Jag lär mig så mycket av din vishet, din klokhet, ditt lugn, din kärlek & din glädje som du sprider o delar med dig av gränslöst. Varje gång jag träffar dig känner jag sån frid, lycka & tacksamhet i hela min kropp. Jag älskar att lyssna på dina reflektioner/budskap/kunskap. Kramar Sofia

Jag känner mig så tillfreds och upprymd på samma gång. Jag tycker att du är fantastisk och är så glad att få vara med dig på denna kursen. Du öppnar upp min kropp o själ för nya tankar och redan efter 2 gånger känner jag att jag håller på att förändras. Det du gör är så betydelsefullt. Ville bara att du skulle veta det. Kram o tack för att du finns! /viktoria 

En fantastisk  rofylld stund med mycket  glädje o gemenskap. Man blir härligt  lugn o fylld av energi! Kram Sofia

Trots att jag tidigare har mediterat var detta en erfarenhet utan dess like. Så starkt tillsammans i grupp. Maries fantastiska guidning igenom meditationerna går inte att beskriva i ord. ”Måste upplevas”!!! Kan varmt rekommenderas. 
Anette S
Jag visste inte vad jag skulle förvänta mig eftersom jag inte hade mediterat tidigare, men jag hoppades hitta metoder för att kunna fokusera i stressiga situationer och koppla av och bort efter långa arbetsdagar.  Redan första meditationen var rogivande och för varje tillfälle blev det lättare att koppla bort allt runtomkring och fokusera inåt. Kursen har varit avkopplande och rolig med varierande meditationer och jag ser fram emot fortsättningen.

Johanna