Rädsla gör dig sjukare än virus

12 mars, 2020

Rädsla gör dig sjukare än virus

En av anledningarna för mig att vara verksam som medium är att minska rädsla för döden. För det är fortfarande väldigt många som fortfarande är rädda för att dö så behovet finns.

Självklart kan det orsaka stor smärta när vi förlorar någon men är det farligt. Nej. Det är en naturlig del av livet som efter jorden fortsätter på andra sidan. Det är en annan anledning för mig att vara verksam som medium att försöka bevisa. När det är tid att gå över kan vi inte göra annat än lindra smärta, oro, rädsla.

Rädsla är den största orsaken till sjukdomar tillsammans med oro, ilska, hat. Negativa energier sätter sig som blockeringar i din fysiska kropp som gör dig sjuk, och du skapar den själv med dina tankar. Dessutom sprider du denna energi vidare till alla du möter och bryr dig om. Energin fortsätter vidare ut i sfären där den fångar upp liknande frekvenser som så småningom kommer tillbaka till källan. Dvs. till dig.

Du bygger alltså upp ännu mera rädsla genom att vara rädd. Ännu mera oro genom att oroa dig osv. Det bästa med detta är att det funkar lika bra med positiv energi som tex. kärlek.

I dessa Coronatider är det bästa du kan göra att gå inåt i dig själv och bygga upp kraft och kärlek inom dig. Stäng av nyhetssändningarna om det är svårt att inte bli påverkad. Behöver du någon information kan du alltid ta reda på det vid behov.

Tänk dig att du fyller dig med vitt ljus både i din fysiska kropp och runtomkring dig. Bygg ett starkt vitt ljus som fungerar som ett skydd runt dig. Du behöver inte uppleva, känna eller se något utan gör det med din intention. Tänk dig att detta ljus är ren kärlek. Healing är ren kärlek. Healing är förresten ännu en anledning till att jag är verksam som medium.

Du ger alltså dig själv kärlek (healing) och skyddar på så sätt dig själv. Du sprider denna energin vidare till andra. Du kan också tänka dig att du skickar denna energi till någon du oroar dig för. Tänk dig att det ligger ett kärleksfullt ljus som skydd runt den personen. Personen behöver inte känna till att du gör det.

Genom att göra detta hjälper du till på det bästa och enda sätt du kan. Istället för att öka på all den oron och rädsla som finns så sprider du kärlek och balans vilket är precis det som världen behöver. Sätt dig så ofta du kan och bara andas och bygg energin inom dig tills vi ridit ut denna storm. Utöver detta var som vanligt, dvs. tvätta händerna, undvik att pilla i ansiktet, stanna hemma om du är sjuk.

Med en större medvetenhet kan du hjälpa till. Du behövs. Ha tillit till det. Låt inte det som sker påverka ditt inre lugn så hjälper du till på bästa sätt.

Din hjälp behövs!

Tack

2 comments

Kommentera