Vi har alla kraften att läka

21 februari, 2019

Jag fick tipset av en vän att se en serie på Netflix som heter HEAL.

Den innehåller berättelser från andliga ledare, läkare och kroniskt sjuka och ger en inblick i det starka sambandet mellan vårt psyke och vår fysiska hälsa.

Väldigt mycket av vad som visas är sånt som funnits med på mina kurser. Saker jag lärt mig och som kommit fram som inspirerat tal på  kurserna. Fantastiskt att få se det dokumenterat såhär! Det ger mig en sammanfattning på dem år jag varit verksam både som kursledare, healer och coach som leder mig framåt i min utveckling för att kunna fortsätta hjälpa var och en att hitta sin egna unika väg att bli hel och levande. Väldigt inspirerande!

Kelly Noonan sammanfattar dokumentären såhär:

Sjukdomar kan vara komplicerade, smärtsamma och skrämmande. Jag har inte svar på allt men jag har lärt mig att människokroppen klarar av mirakulösa saker. Den är ett intelligent system djupt sammankopplat med våra sinnen och världen runt omkring oss, och briljant designad för självreglering och läkning. Genom att detoxa vår miljö, luften vi andas, maten vi äter, vattnet vi dricker och dem produkter vi använder stödjer vi läkeprocessen. Och när vi går bortom det fysiska och förbättrar vår inre miljö, våra tankar, vår tro och våra känslor kan vi förändra våra liv och hjälpa till på ett kraftfullt sätt. Och allt handlar om tro, om det så är på Gud eller på medicin, tro på vår kropps förmåga att läka eller en kombination av alla tre. Om vi tror det kan vi uppnå det. Vi lever i en värld av oändliga möjligheter. Välj och fokusera på möjligheten som du vill ha. Låt dig inte sugas in i fruktan för det du inte vill ha. Vi har kraften att läka.

Är du intresserad och har möjlighet se den gärna 🙂

https://www.netflix.com/se/title/80220013

Kommentera