ANDARNAS RIKE SVT

Det var med fjärilar i magen en tidig morgon i mars som jag klev på tåget mot Stockholm för en tv-inspelning. Serien visar många olika saker som just nu är väldigt stort intresse kring runt om i landet, särskilt bland unga och det är bra att det visas och att vi pratar om det. 

Jag känner ett stort ansvar som medium, både vad och hur jag förmedlar det som kommer till mig. Men även vad jag faktiskt kan hjälpa till med. Det händer att jag måste säga nej för att någon behöver en helt annan hjälp än den jag kan ge. Det är viktigt när man brinner för att hjälpa andra att inse sin begränsning.
I en värld som anses flummig av många känns det viktigt att försöka var så tydlig som möjligt. Om jag skulle kalla något oseriöst så finns det tyvärr i alla yrkeskategorier och det är bra att det kommer fram. För mig är det viktigt att varje människa får vara fri att välja sin egna väg och kan vara sig själv fullt ut därför tycker jag det är bra att det finns många olika vägar att välja mellan för att kunna hitta just den som passar var och en. Lita på din intuition och välj det som känns rätt för just dig utan att döma den som väljer en annan väg.

Mitt möte med Emelie och andevärlden som blev väldigt fint visas i avsnitt 4. 

Serien är i 4 delar och finns på svtplay  https://www.svtplay.se/andarnas-rike