närbild på en svart hästs öga

DJURKOMMUNIKATION

Telepatisk kontakt med djur

När jag för många år sedan gav healing till en häst började den kommunicera med mig. En ny väg öppnade sig. Djurkommunikation är en telepatisk kontakt. Djuret “berättar” om olika saker antingen via bilder, känslor eller ord.

Jag har märkt att djuren har djupa känslor, även om de har andra sätt att uttrycka sig på. De bryr sig också mycket om sina ägare. Djur är ärliga, de lever i nuet och de har inga förutfattade meningar. De är också väldigt kärleksfulla både till andra djur och till människor utan att kräva något tillbaka. Många djur känner även stort ansvar för sina ägare. De djur jag kommunicerat med är de vanligaste husdjuren som hästar, hundar, katter och kaniner, men min tro är att det går att kommunicera med alla djur.

Djuren brukar kommunicera hur de mår, om det är något de saknar, vad de gillar att göra och äta, upplevelser o.s.v. De pratar även ibland om familjemedlemmar och har mer koll på hur vi mår än man kan tro.

Innan vi träffas så fundera på frågor du har. En del djur ger svar fortare än andra. En del är på bushumör. Andra har svårt att berätta om saker som har varit eller sådant som är jobbigt. Man får vänta tills de vill kommunicera.

Priser och bokning
Hund som lägger tass i en handHund som lägger tass i en hand

Kommunikation på distans: Jag föredrar att kommunicera på djurets hemmaplan då det brukar vara lugnast för dem. Det går även att kommunicera på distans. Då behöver jag ett fotografi på djuret, samt djurets namn och ålder.

Djurhealing: Jag förmedlar även healing till djur. Syftet med healing är att aktivera de naturliga återställande energierna och på så sätt harmonisera sinne, kropp och själ. Healing är ett komplement som inte ersätter veterinärer eller mediciner och jag gör ingen medicinsk bedömning eller ställer någon diagnos. Det är viktigt att komma ihåg att om du misstänker att ditt djur är sjukt så kontakta en veterinär.