grön skog med solljus

KURS: HARMONI FÖR SJÄLEN

Andlig & personlig utveckling

Vi fortsätter att utvecklas tillsammans. Målet är att du ska få en förståelse för vem du är och hur allt hänger ihop och att du förstår att du styr själv hur du har det i livet.

En mix av meditationer, healing och närvaro från andra dimensioner tar dig framåt. Till din hjälp får du olika verktyg som stärker kontakten med dig själv, vilket leder till harmoni och balans så att du lättare vågar vara du och kan följa den stig ditt hjärta leder dig mot.

Som kursledare arbetar jag helt inspirativt och har full tillit att jag blir guidad efter gruppens energier på bästa sätt. Det är viktigt för mig att vara en ren kanal för andra dimensioner helt utan inverkan eller påverkan av det jag förmedlar.

Kursstarter våren-23: Måndag eller tisdag vecka 3 – Fullbokad
Kurslängd: Vi träffas varannan vecka 6 ggr kl.17.30–20.30 på Övre Kvarngatan 39B i Borås. Därefter en gemensam avslutning båda grupperna.
Pris: 3 000 kr

Helgkurs Torpa: Fredag – söndag 26-28 maj. – Få platser kvar!
Incheckning efter kl.15 på fredagen och avslutning efter lunch på söndag. Vi bor i vackra brygghuset precis vid sjön. Boende i dubbelrum, frukost och lunch lö-sö ingår i kursavgiften.

Pris: 4000 kr

Info och anmälan: Vid frågor kontakta marie@mysoul.se, 0703-651110. Invänta bekräftelse på din plats då antalet platser är begränsat. Din anmälan är bindande.

Kommentarer från tidigare kursdeltagare

Stort tack igen för igår och för att du lotsat oss genom ännu en termin som nästan inte kan sammanfattas med andra ord än: WOW och SÅÅÅ KRAFTFULL!!! Här kommer en liten skriftlig anmälan till hösten med – vill gärna fortsätta i den magiska måndagsgruppen😊Jag vill aldrig sluta delta i dina fantastiska grupper. Kram Camilla


-jag har för det första fått en helt ny syn på livet, till det bättre, att det finns så mycket mer än det vi ser omkring oss, spännande!
– det har gett mig ett inre lugn, lärt mig att inte bli så orolig (jobbar med det dagligen) eller stressad över det som händer och sker
-allt är som det ska och allt som sker sker av en orsak
– att lyckas meditera och koppla bort värden runt omkring ger en sådan energikick
– att få kontakt med andevärlden och bara vilja lära mer om detta
– att kunna hjälpa andra med att hitta ett inre lugn om så bara för en stund. Det ger så mycket tillbaka och att man önskar lära sig mer
– hjärt andas ❤❤❤
– det bästa av allt är att fått lära känna dig Marie. Du är bäst!!!
Kram Maria


Är inne på min andra termin av andlig/personlig utvecklingskurs o är såå nöjd. Den kan jag verkligen rekommendera! Det är inspirerande och ”beroendeframkallande” – man vill bara lära sig mer. Kursen sätter på ett positivt sätt igång alla dina sinnen. Lärorik på många olika sätt. Marie är en härlig, jordnära och varm person som är genuin i sitt yrke som spirituellt medium! Även meditations kurserna är att rekommendera!
//Anna


”Marie är duktig på det hon håller på med & en fantastisk person”Jag skulle verkligen rekommendera att gå någon av hennes kurser om ni är nyfikna på detta område. Har själv gått både meditationskursen och personlig utveckling.
Jessika


Det var ett bra avslut vi fick på ”terminen” igår. Härligt! Vi har varit ett gott gäng måste jag säga. Jag känner att jag inte är riktigt klar med det här så jag vill gärna fortsätta till hösten, även om jag tycker att det är svårt ibland. Tycker att det ger mig något sorts inre lugn och stabilitet vilket är bra och välbehövligt efter min lilla pärs… Det är så klart fascinerande och inspirerande också. Tycker du har guidat oss på ett mycket bra sätt-så naturligt 🙂 Tack!
/Maria


Tack för en fantastisk kurs! Så spännande att upptäcka sig själv och andevärlden. Jag vill gärna fortsätta nästa termin.
/Elisabeth


Tack Marie för en fantastiskt bra kurs och vägledning och alla ni andra för allt ni delat. Har varit så roligt att få lära känna er!
/Charlotte

Jag är intresserad

Detta är en intresseanmälan och därför inte bindande. Jag återkommer med mer information. Hälsningar Marie.