man går på skogsväg

SEANSER

Kontakt med andevärlden

På en seans förmedlar jag kontakter från andevärlden enskilt eller i grupp. Jag försöker förmedla så mycket som möjligt som styrker vem personen är, minnen och kanske om sådant som pågår i ditt liv just nu. Ibland lämnar kontakten budskap till dig.

Jag förmedlar precis så som budskapen kommer till mig, utan egen värdering eller inblandning. Min intention är att vara en ren och klar kanal där andevärlden använder mina sinnen och mitt kroppsspråk på det sätt de finner bäst.

På en Medial vägledning brukar det bli en mix av både andevärlden och dina guider från andra dimensioner som vet vilket behov du just nu behöver.

Som medium kan jag inte styra vem som kommer eller vad som sägs. Det är heller inte bara de allra närmaste som kan komma, det styrs helt från andevärlden. Har man en önskan om att möta någon särskild kan man skicka iväg den önskan och sedan släppa den för att inte låsa energierna. På en gruppseans ser andevärlden till att inget av det som kommer fram är för känsligt eller för privat för att sägas i grupp.

Jag kan aldrig garantera att alla får besök men det brukar vara intressant och roligt att lyssna på de andra. En seans kan innehålla både skratt och gråt och min förhoppning är att du känner dig glad, tillfreds och upprymd efteråt.

Priser och bokning
kvinna går på brygga mot solljuskvinna går på brygga mot solljus

Förberedelse: Kolla upp så mycket fakta ni kan om era släktingar och vänner på andra sidan. Ibland kan man behöva kolla upp vissa saker med någon efteråt. Kom med öppet sinne så hjälper du energierna.

Spådom: Det är inte ett mediums uppgift att spå någons framtid.

I hemmet: Jag gör även hembesök för seanser. Eller om du upptäcker störande aktivitet i hemmet.

Storseans: Jag håller storseanser och åker även ut till föreningar eller liknande vid önskemål.

Jag har tystnadsplikt.