händer uppsträckta mot ljus

KURS: HEALING

Väcker din läkekraft

I många länder är spirituell healing ett godkänt och accepterat komplement inom vården, dock inte i Sverige ännu men min förhoppning är att komma dit då jag vet att healing kan göra stor nytta tillsammans med övriga behandlingsmetoder.

Läkning handlar inte enbart om den fysiska kroppen. Psykisk och själslig balans behövs för att du ska känna dig helt frisk. Healing är en universell gudomlig kraft som arbetar på djupet av din själ och väcker upp den läkekraft som finns inom dig.

Kursen vänder sig till dig som har ett intresse av att hjälpa, både dig själv och andra genom healing.

Exempel på övningar: Vi kommer att öva på att gå ner i ett lägre medvetenhetstillstånd som kallas trans där vi får prova att både ge och ta emot healing. Meditationer, chakrabalansering m.m

Kursdatum: I nuläget ingen kurs planerad.
Pris:
Info och anmälan: Vid frågor kontakta marie@mysoul.se, 0703-651110. Invänta bekräftelse på din plats då antalet platser är begränsat. Din anmälan är bindande.

Kommentarer från tidigare kursdeltagare

Är så tacksam att jag anmälde mig till Healingkursen på My Soul. Något som jag har varit intresserad av länge och velat utforska mera av. Vi fick testa många olika övningar på varandra. Våra guider och andevärlden som var med oss demonstrerade och gav oss verkligen bevis och för hur de jobbar med oss under healingen. Är förbluffad över hur mycket vi fick vara med om! Helgen bestod av mycket kärlek och härliga energier. Kan varmt rekommendera denna kurs!
Tack alla!! Anne-Marie


Tack Marie! Du är fantastisk som kursledare, så trygg och inkännande. Känns så bra i hela kroppen och själen efter denna helg. Att healingenergierna verkar efteråt blev väldigt tydligt just nu. När jag öppnade mejlet från dig och började läsa så kände jag känslan av en stor varm mantel över axlar och rygg. Samma känsla som jag fick igår när jag tog emot healing.
Häftigt, kram Elisabeth

Jag är intresserad

Detta är en intresseanmälan och därför inte bindande. Jag återkommer med mer information. Hälsningar Marie.