bergssjö

KURS: MEDIAL UTVECKLING

Medial & personlig utveckling

Den här helgen bjuder vi in andevärlden. Är du nyfiken och vill utveckla din mediala förmåga, din intuition och kontakten med dig själv? Då är detta kursen för dig! 

En mix av meditationer, healing och närvaro från andra dimensioner tar dig framåt. Vi kommer på ett lekfullt sätt att göra olika övningar tillsammans med andevärlden, stärka din intuition, prova på healing m.m 

Till din hjälp får du olika verktyg som stärker kontakten med dig själv, vilket leder till harmoni och balans så att du lättare vågar vara du och kan följa den stig ditt hjärta leder dig mot. Inga förkunskaper behövs.

Kursstarter: Lördag–söndag 27-28 November
Kurslängd: Kl.10-17 båda dagarna på Övre Kvarngatan 39 B i Borås
Pris: 2 800 kr
Info och anmälan: Vid frågor kontakta marie@mysoul.se, 0703-651110. Invänta bekräftelse på din plats då antalet platser är begränsat. Din anmälan är bindande.
Övrigt: Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendation angående Covid-19.

Kommentarer från tidigare kursdeltagare

-jag har för det första fått en helt ny syn på livet, till det bättre, att det finns så mycket mer än det vi ser omkring oss, spännande!
– det har gett mig ett inre lugn, lärt mig att inte bli så orolig (jobbar med det dagligen) eller stressad över det som händer och sker
-allt är som det ska och allt som sker sker av en orsak
– att lyckas meditera och koppla bort värden runt omkring ger en sådan energikick
– att få kontakt med andevärlden och bara vilja lära mer om detta
– att kunna hjälpa andra med att hitta ett inre lugn om så bara för en stund. Det ger så mycket tillbaka och att man önskar lära sig mer
– hjärt andas ❤❤❤
– det bästa av allt är att fått lära känna dig Marie. Du är bäst!!!
Kram Maria


Är inne på min andra termin av andlig/personlig utvecklingskurs o är såå nöjd. Den kan jag verkligen rekommendera! Det är inspirerande och ”beroendeframkallande” – man vill bara lära sig mer. Kursen sätter på ett positivt sätt igång alla dina sinnen. Lärorik på många olika sätt. Marie är en härlig, jordnära och varm person som är genuin i sitt yrke som spirituellt medium! Även meditations kurserna är att rekommendera!
//Anna


”Marie är duktig på det hon håller på med & en fantastisk person”Jag skulle verkligen rekommendera att gå någon av hennes kurser om ni är nyfikna på detta område. Har själv gått både meditationskursen och personlig utveckling.
Jessika


Din kurs har sått fina frön. Tänker oftare på att ha tillit, att lita på min intuition. Du har inspirerat mig till att börja teckna och måla…..
Tack Marie Ingegerd


Tack för en fantastisk kurs! Så spännande att upptäcka sig själv och andevärlden. Jag vill gärna fortsätta nästa termin.
/Elisabeth

Jag är intresserad

Detta är en intresseanmälan och därför inte bindande. Jag återkommer med mer information. Hälsningar Marie.