bergssjö

KURS: MEDIAL UTVECKLING

Medial & personlig utveckling

Är du nyfiken och vill utveckla din mediala förmåga, din intuition och kontakten med dig själv? Då är detta kurserna för dig! 

En mix av meditationer, healing och närvaro från andra dimensioner tar dig framåt. Vi kommer på ett lekfullt sätt att göra olika övningar tillsammans med andevärlden, stärka din intuition, prova på healing m.m. Varje människa är unik och har sin egen väg att vandra, så även i mediumskapet. Denna kurs finns både som fortsättningskurs och nybörjarkurs.

Kursstarter våren-24: Fortsättningskurs onsdagen v.4 – två platser kvar!
Nybörjarkurs onsdag v.5 – Fullbokad! Se även kurs ”Harmoni för själen” som också är medial utveckling
Kursledare: Kicki Eriksson
Kurslängd: Vi träffas 7 gånger varannan vecka kl.17.30-20.30
Plats: Övre Kvarngatan 39B i Borås.
Pris: 3 000 kr
Fika ingår.

Helgkurs

VAD SÄGER KORTEN?
Vill du arbeta med medial vägledning? Vill du med kortens hjälp kunna utveckla dig själv på ett personligt och andligt plan? Då är det här en kurs för dig.

Varje deltagare kommer att få en reading då Kicki visar dig hur hon på sitt härliga sätt förmedlar det som korten kommunicerar med henne. Du kommer att få öva med din egna kortlek med andra deltagare. Du kommer att få öva på att lita på din intuition, minska behovet av kontroll och därmed bli mer trygg i din kontakt med korten som stärker och utvecklar dig även på det personliga planet.

Medtag egna kort, antingen en du använt eller en helt ny du dragits till som du vill lära känna. Inga förkunskaper behövs.

Helgkurs: Lördag 9 mars 2024 kl. 10-14
Kursledare: Kicki Eriksson
Plats: Övre Kvarngatan 39B
Pris: 1 000 kr
Info och anmälan: Vid frågor kontakta marie@mysoul.se, 0703-651110. Invänta bekräftelse på din plats då antalet platser är begränsat. Din anmälan är bindande.
Kommentarer från tidigare kursdeltagare

TACK till dig Marie🙏.Är fortfarande så överväldigad och uppfylld av ”ALLT ” som jag/vi har delat/ varit med om i helgen, har svårt att finna ord.Hoppas iallafall att du har lite energi kvar, Marie så vi inte har ”sugit ut” allt av dig. Du ger så otroligt mycket av dig själv♥️

// Malin
___________________________________________________________________

Jag älskar denna kursen, det är bland det bästa jag har gjort! Man får testa på så mycket olika saker inom det spirituella vilket är så roligt! Kicki finns alltid med som stöd och det finns ingen press eller stress. Hon är så härlig och får det att vara roligt även om man själv tycker att man inte lyckas så bra. Dessa kvällar ger så mycket och man känner sig boostad när man går därifrån.Jag har märkt en stor förändring hos mig själv sedan jag började kursen. Jag ser saker på ett annat sätt, både hos mig själv, hos andra, i naturen och i materiella saker. Slutligen vill jag säga tack för att jag fick komma till dig på dessa kurser! Det har gett mig så mycket! ❤️❤️Jag minns första kvällen när du sa att detta inte är någon tävling om vem som ska bli bäst, alla utvecklas olika och allt är precis som det ska vara.Så tacksam för allt! Och vi ses ju till sensommaren/början på hösten igen! ❤️

//Elin


Denna helg har fyllt mig med så mycket värme.❤️
Marie du har konsten att få mig som människa att förstå att jag är del av något enormt mycket större.💫 Din guidning fick mig att se och uppleva saker jag inte trodde var möjligt.
Jag landar nu och är säker på att jag kommer igen!
Stort Tack Marie💫

//Michaela


En mycket inspirerande och givande kurs, med Kicki som guidade oss på ett lugnt och tryggt sätt genom olika övningar i medial utveckling. Det har gett mig en vilja till att lära mig ännu mer om medialitet. Tusen tack!

//Kram Helen

_____________________________________________________________________
Borås staden det alltid regnar i❤ möts jag och min syster av de största snöflingor vi sett. Hmm man undrar ju vart man är på väg….🙏Fått flera mail från företag i dag det är CYBER MONDAY🤣🤣…Hmm undrar om dem kommer skicka det varje dag för åtminstone jag sitter fortfarande kvar i rymdraketen vi skickade av❤Marie jag anmälde mig till en kurs men vad fick jag 🕯❤En omtumlande resa i Never Ending Story med kärlek, tårar, skratt, hunger, vibrationer, andar, en änglaröst som läst meditationer, en underbar tavla med en kobra till mitt hem 🥰, 6st strålande själar som dansar runt i min hjärna och hjälper mig få balans och dessutom fått reda på att man varit riddare stark nog att bära lans, är nog det bästa verktyg att få upp självkänslan i högsta glans…..Finns så mycket mer att tillägga men det får bli den här korta versionen 🙃😉Så hur tackar man för det här??? Finns inte ord att beskriva med. Vet bara att Du/Ni kommer forever be in my heart ❤💛💙💚🧡

//Mikael


Det var en fantastisk helg och det var roliga övningar. Det var jobbigt och jag som många andra har ju höga prestationskrav men det blev också bättre. Att få vara med på allas resa var helt fantastiskt och det var den stora behållningen för mig. Jag hade inte velat göra detta ensam. Kanske att jag behöver bekräftelse, vissa detaljer ensam, med dig, men själva resan, helheten kan jag bara få av gruppen och av de andras ord och känslor. Det är så mysigt att vara i din lokal, den känns helt rätt. Som sagt var- jag tror att den här helgen är starten på något nytt för många.Under våren ska jag gå på din meditation till att börja med. Ett tack med bokstäver räcker inte. Så jag skickar ett tack med ett starkt vitt/gult sken som i ytterkanten skimrar med regnbågens färger. Det kommer från bröstkorgen, inte bara hjärtat utan mer från bröstkorgen.

//Ewa


Hej alla vackra själar💜ett stort tack även från mig till er alla som på alla sätt gjorde denna helg oförglömlig och oxå gav mig stor insikt tacksamhet och kärlek på många plan💜tar in allt och ska landa i det och använda mig av det på olika plan 💜nu och framåt💜för mig min familj och medmänniskor💜och med stor frid att jag nu vet att jag livet inte tar slut här på jorden💜💜💜all kärlek till er💜

//Linda

_____________________________________________________________________

Hej alla fina ❣️ Kan bara instämma i alla föregående talares lovord, tack.  VILKEN HELG!!   Blir återigen påmind och övertygad om vår otroliga inre styrka vi alla besitter…. häftigt 💪.  Så otroligt fint att träffa helt för mig okända personer som man känner sådan värme och gemenskap med, och som man kan dela både tårar och skratt ihop med, efter bara några timmar.  TACK Marie 🌟för din värme och klokhet som får mig att våga och utforska.  Detta var många superlativ , men jag menar varenda ett 😂 Hoppas vi syns snart igen 💞.        

//Agneta

Jag är intresserad

Detta är en intresseanmälan och därför inte bindande. Jag återkommer med mer information. Hälsningar Marie.