bergssjö

KURS: MEDIAL UTVECKLING

Medial & personlig utveckling

Den här helgen bjuder vi in andevärlden. Är du nyfiken och vill utveckla din mediala förmåga, din intuition och kontakten med dig själv? Då är detta kursen för dig! 

En mix av meditationer, healing och närvaro från andra dimensioner tar dig framåt. Vi kommer på ett lekfullt sätt att göra olika övningar tillsammans med andevärlden, stärka din intuition, prova på healing m.m 

Till din hjälp får du olika verktyg som stärker kontakten med dig själv, vilket leder till harmoni och balans så att du lättare vågar vara du och kan följa den stig ditt hjärta leder dig mot. Inga förkunskaper behövs.

Kursstarter: Lördag–söndag 2-3 april 2022 – FULLBOKAD! Anmäl gärna intresse för kommande kurs/reserv vid ev avbokning.
Kurslängd: Kl.10-17 båda dagarna på Övre Kvarngatan 39 B i Borås
Pris: 2 800 kr

Helgkurs Torpa: fredag – söndag 9-11 september – FULLBOKAD! Anmäl gärna intresse för kommande kurs/reserv vid ev avbokning. Incheckning efter kl.15 på fredagen och avslutning efter lunch på söndag. Vi bor i vackra brygghuset precis vid sjön. Frukost och lunch ingår i kursavgiften.

Pris: 3900 kr


Info och anmälan: Vid frågor kontakta marie@mysoul.se, 0703-651110. Invänta bekräftelse på din plats då antalet platser är begränsat. Din anmälan är bindande.

Kommentarer från tidigare kursdeltagare

TACK till dig Marie🙏.Är fortfarande så överväldigad och uppfylld av ”ALLT ” som jag/vi har delat/ varit med om i helgen, har svårt att finna ord.Hoppas iallafall att du har lite energi kvar, Marie så vi inte har ”sugit ut” allt av dig. Du ger så otroligt mycket av dig själv♥️

// Malin


Denna helg har fyllt mig med så mycket värme.❤️
Marie du har konsten att få mig som människa att förstå att jag är del av något enormt mycket större.💫 Din guidning fick mig att se och uppleva saker jag inte trodde var möjligt.
Jag landar nu och är säker på att jag kommer igen!
Stort Tack Marie💫

//Michaela


Borås staden det alltid regnar i❤ möts jag och min syster av de största snöflingor vi sett. Hmm man undrar ju vart man är på väg….🙏Fått flera mail från företag i dag det är CYBER MONDAY🤣🤣…Hmm undrar om dem kommer skicka det varje dag för åtminstone jag sitter fortfarande kvar i rymdraketen vi skickade av❤Marie jag anmälde mig till en kurs men vad fick jag 🕯❤En omtumlande resa i Never Ending Story med kärlek, tårar, skratt, hunger, vibrationer, andar, en änglaröst som läst meditationer, en underbar tavla med en kobra till mitt hem 🥰, 6st strålande själar som dansar runt i min hjärna och hjälper mig få balans och dessutom fått reda på att man varit riddare stark nog att bära lans, är nog det bästa verktyg att få upp självkänslan i högsta glans…..Finns så mycket mer att tillägga men det får bli den här korta versionen 🙃😉Så hur tackar man för det här??? Finns inte ord att beskriva med. Vet bara att Du/Ni kommer forever be in my heart ❤💛💙💚🧡

//Mikael


Det var en fantastisk helg och det var roliga övningar. Det var jobbigt och jag som många andra har ju höga prestationskrav men det blev också bättre. Att få vara med på allas resa var helt fantastiskt och det var den stora behållningen för mig. Jag hade inte velat göra detta ensam. Kanske att jag behöver bekräftelse, vissa detaljer ensam, med dig, men själva resan, helheten kan jag bara få av gruppen och av de andras ord och känslor. Det är så mysigt att vara i din lokal, den känns helt rätt. Som sagt var- jag tror att den här helgen är starten på något nytt för många.Under våren ska jag gå på din meditation till att börja med. Ett tack med bokstäver räcker inte. Så jag skickar ett tack med ett starkt vitt/gult sken som i ytterkanten skimrar med regnbågens färger. Det kommer från bröstkorgen, inte bara hjärtat utan mer från bröstkorgen.

//Ewa


Hej alla vackra själar💜ett stort tack även från mig till er alla som på alla sätt gjorde denna helg oförglömlig och oxå gav mig stor insikt tacksamhet och kärlek på många plan💜tar in allt och ska landa i det och använda mig av det på olika plan 💜nu och framåt💜för mig min familj och medmänniskor💜och med stor frid att jag nu vet att jag livet inte tar slut här på jorden💜💜💜all kärlek till er💜

//Linda

_____________________________________________________________________

Hej alla fina ❣️ Kan bara instämma i alla föregående talares lovord, tack.  VILKEN HELG!!   Blir återigen påmind och övertygad om vår otroliga inre styrka vi alla besitter…. häftigt 💪.  Så otroligt fint att träffa helt för mig okända personer som man känner sådan värme och gemenskap med, och som man kan dela både tårar och skratt ihop med, efter bara några timmar.  TACK Marie 🌟för din värme och klokhet som får mig att våga och utforska.  Detta var många superlativ , men jag menar varenda ett 😂 Hoppas vi syns snart igen 💞.        

//Agneta

Jag är intresserad

Detta är en intresseanmälan och därför inte bindande. Jag återkommer med mer information. Hälsningar Marie.