dimma med bergstoppar

KURS: MEDITATION

Kontakt med din själ – NY KURS!

Meditation hjälper dig att öppna dörren till andliga dimensioner och få kontakt med ditt innersta, din själ. Den ger kraft och energi samtidigt som du blir av med stress och spänningar i kroppen som gör det lättare att hantera vardagliga situationer och möten med andra människor på ett positivt sätt. Meditation hjälper dig att utvecklas både på det andliga och personliga planet. Att meditera i grupp är oerhört kraftfullt.

Kursen passar både nybörjare och dig som mediterat tidigare. Vi kommer att prova olika meditationer som alla är ledda vilket innebär att ni följer min röst. Efteråt går vi igenom vad varje person upplevt under meditationen och jag arbetar här med inspiration från andra dimensioner.

Kursstart: Våren 2024 träffas vi vid tre tillfällen: tis 2/4, tis 16/4, tors 25/4- Fullbokad
Kursledare: Marie Lantz
Kurslängd: 17.00-18.15 ca.
Plats: Övre Kvarngatan 39B i Borås
Pris: 1000kr
Info och anmälan: Vid frågor kontakta marie@mysoul.se, 0703-651110. Invänta bekräftelse på din plats då antalet platser är begränsat. Din anmälan är bindande.

Kommentarer från tidigare kursdeltagare

Jag är så otroligt tacksam över platsen i din grupp. Meditationerna har stärk mig, läkt mig och hjälpt mig under hela våren. De har fått mig att komma i balans igen efter ett mycket turbulent 2017, ett år som jag dessutom klev in i med stor obalans. Det har påmint mig om hur otroligt viktigt det är för mig att lyssna inåt. Så stark, levande och lycklig som jag känner mig nu har jag inte känt mig på länge.
Tusen tusen tack!!!
Kram Camilla


För dig som vill meditera i grupp, nybörjare eller mediterat tidigare, vill jag varmt rekommendera Maries meditationscirkel. Med hjälp av Marie har jag funnit ett lugn och kan med enkla övningar hantera min ibland stressade vardag. Jag känner stort förtroende för Marie och hoppas fler som vill och behöver, tar hjälp av hennes vishet och kloka ord!
Elisabeth


Du gör mitt liv såå mycket lättare. Jag lär mig så mycket av din vishet, din klokhet, ditt lugn, din kärlek & din glädje som du sprider o delar med dig av gränslöst. Varje gång jag träffar dig känner jag sån frid, lycka & tacksamhet i hela min kropp. Jag älskar att lyssna på dina reflektioner/budskap/kunskap.
Kramar Sofia


Jag känner mig så tillfreds och upprymd på samma gång. Jag tycker att du är fantastisk och är så glad att få vara med dig på denna kursen. Du öppnar upp min kropp o själ för nya tankar och redan efter 2 gånger känner jag att jag håller på att förändras. Det du gör är så betydelsefullt. Ville bara att du skulle veta det. Kram o tack för att du finns!
Viktoria


En fantastisk rofylld stund med mycket glädje o gemenskap. Man blir härligt lugn o fylld av energi!
Kram Sofia


Trots att jag tidigare har mediterat var detta en erfarenhet utan dess like. Så starkt tillsammans i grupp. Maries fantastiska guidning igenom meditationerna går inte att beskriva i ord. ”Måste upplevas”!!! Kan varmt rekommenderas.
Anette S


Jag visste inte vad jag skulle förvänta mig eftersom jag inte hade mediterat tidigare, men jag hoppades hitta metoder för att kunna fokusera i stressiga situationer och koppla av och bort efter långa arbetsdagar. Redan första meditationen var rogivande och för varje tillfälle blev det lättare att koppla bort allt runtomkring och fokusera inåt. Kursen har varit avkopplande och rolig med varierande meditationer och jag ser fram emot fortsättningen.
Johanna

Jag är intresserad

Detta är en intresseanmälan och därför inte bindande. Jag återkommer med mer information. Hälsningar Marie.