Glad midsommar

18 juni, 2020

Glad midsommar!

Vilken prakt moder jord visar ännu en gång. Det är magi att ljuset kommer tillbaka efter den långa mörka tiden varje år. All grönska, alla färger, djuren. Det sprakar!

Jag blir alldeles varm inombords, känner kärlek i varje cell. Och tacksamhet. För att jag får vara här på jorden och andas in allt det vackra och sköna. Blir rörd, känner mig ödmjuk. För det är ingen självklarhet. Varje steg tar jag med stor vördnad till Moder jord. Tacksam att jag får gå här. Försiktigt rör jag mig framåt på stigen och tackar min kropp för att jag får bo i den. Säger förlåt för att jag inte alltid ger den det bästa. Känner att jag älskar den.

Med varje sinne tar jag in allt det vackra i ett andetag. Dofterna, färgerna, fågelkvittret, ljudet av små bin, allt. Jag andas in och behåller andetaget inom mig ett tag. Låter mig fyllas av det i varje cell. Andas sedan ut all min kärlek och tacksamhet tillbaka till allt. Känner hur jag blir ett med allt. Jag är!

Känslan av frid infinner sig och jag badar i kärlekens ljus. Varje cell öppnar sig och jag känner hur kärlekens ljus genomströmmar mig. Påminner mig själv om vad jag är.

Önskar dig en glad midsommar och en härlig sommar. Njut!

Kom ihåg att du är manifesterat ljus!

 

 

Kommentera