God jul & gott nytt år

2021 

Året går mot sitt slut och jag reflekterar. 

Det som slår mig är hur rädslor och olikheter fortfarande styr så många människor så att det uppstår olika läger. Historien upprepar sig, gång på gång, år efter år.  

Jag brukar prata om att syftet med att vara här på jorden är att upptäcka och bryta mönster. Vissa mönster är svårare än andra att bryta, eller ens vara medveten om att dem finns. 

Olika meningar skapar än idag klyftor mellan olika grupper och klyftan växer efter varje expertutlåtande och artikel som många känner ett behov av att sprida. Dem och vi. Rätt och fel. Ja och nej. 

Jag brukar prata om att tänka på vad du manifesterar, både i tanke, tal och skrift. Vad är det du göder? Det du önskar eller det du inte önskar? Det är lätt att dras med. 

Hela livet får vi människor göra olika val. Val som får konsekvenser på olika sätt. Men det är väl det som är det fina, att vi alla har möjlighet att välja? Ibland är valet mellan pest och kolera men du har ändå alltid ett val. Stå för det du väljer, ta konsekvenserna och släpp det sedan. Kom ihåg att allt är hela tiden föränderligt,  och du kan alltid göra nya val som tar dig framåt i livet. 

Jag brukar prata om att när det stormar omkring dig så gå inåt istället för utåt. Leta dig tillbaka in i ditt hjärta och fokusera på det du har att vara tacksamhet över och som ger dig glädje. Använd ditt andetag för att ta dig dit. 

Jag väljer att tro på människan. Jag tror att vi kan bryta mönster trots olika uppfattningar. Jag tror att om vi kan vända negativa tankar som handlar om t.ex. rädslor, oro, ilska och stress som inte gynnar någon eller något, och istället fokusera på det vi kan påverka och som vi har att vara tacksamma över så är det så vi bryter ett mycket gammalt mänskligt mönster som tar oss framåt tillsammans och som skapar harmoni på jorden. Jag väljer att tro på medmänsklighet, kärlek och respekt.  

Personligen har jag så mycket att vara tacksam för detta år. Dels alla möten på My Soul, jag är frisk och får leva här på jorden och så har jag blivit farmor och det är exakt så underbart som alla berättat om. Kärlek vid första ögonkastet <3 

Med dessa ord tackar jag dig för detta år och ser fram emot 2022. 

God jul & Gott nytt år!