God Jul & Gott nytt år!

Året börjar gå mot sitt slut och jag stänger snart mottagningen för att fira jul med familjen och för att ladda batterierna till 2024.

2023 har varit ett händelserikt år på många sätt för mig personligen. Jag har gått utanför min comfort zone både med min medverkan i Andarnas rike, och med målningen som blev ett omslag till Rymdpojkens låt Ljusen följer dig hem.
Aldrig hade jag kunnat drömma om att  min spontana ide om att auktionera ut tavlan skulle inbringa hela 26300kr till hjälp för Brottsofferjouren. Det känns fint i hjärtat.


Utöver detta alla underbara möten under året, både med tvåbenta och fyrbenta som kommer till mig från alla möjliga håll av olika anledningar. Hade precis ett digitalt möte med en tjej i Japan! Allt är möjligt. För att inte tala om er som går mina kurser. Det är verkligen en ynnest att få utvecklas tillsammans med alla er och jag ser fram emot att fortsätta i vår både med gamla och nya deltagare. Vill du så finns några få platser kvar i kursen Harmoni för själen. Läs mer om den under fliken Kurser/Harmoni för själen.

Med dessa rader vill jag passa på att önska dig och din familj God jul & Gott nytt år!

Jag ser jag fram emot 2024 som jag tror blir väldigt spännande och bra, det liksom pirrar inuti. Det känns bra! 

Vi ses i januari!

Kram

Marie