Ha en skön sommar

Midsommar står för dörren och Moder jord är klädd i sin allra vackraste skrud igen. Jag upphör aldrig att förvånas när allt i naturen vaknar till liv varje år, det är magi!

Fåglarna kvittrar för fullt, det vibrerar och sprakar och jag tar in precis allt i varje cell i min kropp. Visste du förresten att fåglarnas kvitter skapar en vibration som gör att växterna förstår att dem ska vakna igen? Älskar våra årstider! Att få längta efter deras vackraste sidor. Visst kan jag ibland önska att vissa vore kortare men i det stora hela älskar jag var och en på sitt sätt. Jag försöker följa med i deras rytm så på våren och sommaren är jag mer aktiv och under höst och vinter försöker jag ta det lite lugnare.

Summerar ännu en härlig termin på My Soul. Kurser, seanser och andra möten med människor och djur har avlöst varandra och berikat mig med mer kunskap och erfarenheter. Som medium är jag en kanal för andra dimensioner som har ett högre vetande än vad jag själv har och det är ingen självklarhet att jag ska fortsätta termin efter termin. Jag måste vänta på att få någon slags signal att behovet finns, först då tar jag beslut om att fortsätta. Att kurserna lätt fylls och tider bokas i kalendern är ett kvitto på att jag är på rätt väg.

Vi har ett fint samarbete jag och mitt andliga team. Det finns en ömsesidig respekt där jag självklart kan välja att säga nej om jag inte vill. Viktigt för mig är att jag gör det från hjärtat och brinner för det jag gör.  När jag ibland känner mig lite osäker eller krånglar till det lite brukar en av mina guider viska i mitt öra “Keep it simple Marie”, “and keep the fire burning”. Ja han pratar engelska och har funnits med mig i många år och det är jag tacksam för. Jag har guidning när jag arbetar medialt men är precis som alla andra när jag är mitt vanliga jag och då krånglar jag ibland till det lite.

Nu ska jag njuta av sommaren och insupa alla färger, ljuset och dofterna med alla mina sinnen och  försöka vara så mycket i nuet som möjligt.

Kurserna drar igång igen i september, det ser jag fram emot, mottagningen är öppen till och från i sommar, tider hittar du på Bokadirekt.

Tack för att jag får utvecklas tillsammans med dig 🙂