Ha en skön sommar

Så var jag då igång igen.

Med terminskurser och mottagning har vårterminen rullat på i ett härligt tempo och jag kan inte med ord säga vilken lycka det är. Om jag kan hjälpa någon att hitta tillbaka till sig själv och se ljuset tändas i någons ögon. Om jag kan mildra någons sorg eller rädsla. Om jag kan dela med mig av verktyg som hjälper någon hitta sin väg i livet. Om jag kan heala någons smärta eller förstå sig på sitt djur. Om jag kan hjälpa moder jord med energier i vår natur, ja då är det exakt det jag vill och brinner för att göra.

Under hösten 2020 kände jag starkt att jag skulle dra igång min verksamhet igen. Som vanligt la sig hjärnan i och den bild av lokal och verksamhet som målades upp i mitt inre försvann direkt när jag klev in i min lilla lokal på Övre Kvarngatan. Innan dess hade jag tittat på den ena efter den andra lokalen men dem kändes alla så fel. Antingen var dem alldeles för dyra, eller så låg på fel ställe eller så var det något annat som inte kändes hundra. Jag började nästan lägga ner planen när jag fick ett mail. Det fanns en ledig lokal i Villastaden som jag var välkommen att titta på.

Här ska jag vara sa jag direkt till tjejen som visade mig den. Inte en enda tanke. Bara en känsla av lugn, och av att komma hem. Två dagar senare frågade jag mig själv, men hur tänkte du nu? Men jag tänkte inte alls, jag bara KÄNDE.

Dem planer jag tidigare haft på galleri och mindre butik försvann i samma veva och jag förstod att det är det mediala som ska gälla nu. Så självklart egentligen såhär i efterhand.

Jag skrev ett inlägg i gruppen Harmoni för själen på FB och berättade att jag hittat min lokal och kommer starta upp terminskurser under våren. När jag på två timmar hade 2 fulla grupper och några på kö utan att jag talat om vad kursen ska handla om eller kosta får jag kvitto på att jag är i flöde. Mitt hjärta svämmar över<3 Vilken underbar vårtermin det blev!

Kurser, seanser, coachingmöten, healing, djurkommunikation, hembesök, trumresor m.m och målade tavlor har avlöst varandra i en härlig blandning och jag känner att allt är precis som det ska vara.

I höst ser jag fram emot att fortsätta utvecklas tillsammans. Men först tid för återhämtning, reflektion och kanske få lite tid för att måla. Vi får se.Framförallt ska jag njuta av ljuset, färgerna och dofterna när Moder Jord är klädd i sin finaste sommarskrud.

Tack alla! Ha nu en underbar sommar och Glad midsommar!

Vi ses igen i augusti 🙂