LJUVA SOMMARTID

Ännu en termin har snart gått på My Soul.
Den har varit mycket utvecklande för mig personligen på flera sätt. Jag gläds åt att utvecklas tillsammans med mina kursdeltagare och klienter både tvåbenta och fyrbenta och får ibland nypa mig i armen att jag får hålla på med det jag älskar mest. Att hjälpa människor djur och natur.  Det är en stor ynnest. Så ett varmt tack till alla er som väljer att komma till mig på olika sätt.

Konsten har fått vila lite då tiden inte räcker till att måla, men det surrar en hel del målningar i mitt huvud emellanåt så rätt var det är kommer dem troligen ut. Var sak har sin tid. Det har jag lärt mig känna ett lugn i.

Jag jobbar mycket på min tillit att ha tålamod och is i magen för att inte tänka allt för långt framåt i tiden utan låta saker komma till mig. Ett exempel på det är att jag väntar tills jag får en signal på om jag ska fortsätta med kurser och mottagning i höst. Det kan vara lite svårt ibland när det drar ut på tiden. Signalen är att några börjar fråga om det blir några kurser i höst. Då vet jag att behovet finns och brukar då nämna det i mina grupper. Bekräftelsen att jag är på rätt väg är när bokningarna då kommer in. Om behovet finns vill jag gärna fortsätta men inte av någon annan anledning.

Nu är kurserna i stort sett fullbokade i höst förutom helgkursen Medial utveckling 7 – 8 oktober och några få platser i Kickis grupper som glädjande nog vill fortsätta hålla sina uppskattade kurser här på My Soul.

I höst kommer jag att medverka i en serie i SVT. Mer info kommer!

Kicki och jag kommer även att medverka på MysteriumMässan på Åhaga 4 – 5 november så jag ser fram emot många kul saker framöver. Men först ska jag njuta av sommaren då det finns tid för vila, reflektion och laddning av energi. Fram tills dess är jag fullbokad men kommer lägga ut tider i juli när jag är hemma. Annars ses vi i augusti när jag är tillbaka som vanligt igen.

Önskar dig en skön sommar! 

KRAM
Marie