NY KURS! VAD SÄGER KORTEN

LÖRDAG 14/10 KL.10-14
Övre Kvarngatan 39b, Borås

Vill du arbeta med medial vägledning? Vill du med kortens hjälp kunna utveckla dig själv på ett personligt och andligt plan? Då är det här en kurs för dig.

Varje deltagare kommer att få en reading då Kicki visar dig hur hon på sitt härliga sätt förmedlar det som korten kommunicerar med henne. Du kommer att få öva med din egna kortlek med andra deltagare. Du kommer att få öva på att lita på din intuition, minska behovet av kontroll och därmed bli mer trygg i din kontakt med korten som stärker och utvecklar dig även på det personliga planet.

Medtag egna kort, antingen en du använt eller en helt ny du dragits till som du vill lära känna. Inga förkunskaper behövs.

Info & anmälan: marie@mysoul.se
Kursledare: Kicki Eriksson
Pris: 1000kr

Tarokortens historia

Den tidigaste kända uppsättningen av tarotkort, skapades någon gång på 1300-talet. De första tarotkorten användes troligtvis i ett spel som blev populärt i Italien. Den äldsta bevarade tarotleken man har hittat och som faktiskt bygger på samma system som korten gör idag, kommer från Italien och tros vara producerad runt år 1450 – VISCONTI SFORZA TAROT. Man har hittat 74 av de 78 korten, 35 av de finns på ett bibliotek i New York och resterande kort finns i en privat samling i Italien.