POWER OF LOVE

Mitt måleri är en del av mitt mediala arbete.

Idag på årsdagen av när kriget i Ukraina bröt ut vill jag dela denna tavla som jag målade för exakt 1 år sedan.

Jag förstod inte direkt vad den handlar om men dagen efter var det solklart. Jag hade målat kriget i Ukraina och den enda lösningen på våldet.
Dramatisk och väldigt stark är den. Hjärtan som sprids, runt, runt och grön färg som ju är healingfärgen. Från himlen dalar små stjärnor ner tillsammans med rosa ljus. Rosa är kärlekens färg.Namnet ”Power of love” kom till mig. Jag älskar den❤️ 

Ljus är det enda som kan stoppa mörker. Kärlek är det enda som kan stoppa hat. Eftersom varje tanke har en mätbar frekvens, det är ren vetenskap så låt oss kärleksbomba världen med våra tankar. Gå inte i fällan och sprid hat och ilska, det hjälper liksom inte. Sprid ljus hopp och kärlek. Tänk att du skickar kärlek från ditt hjärta❤️🙏🏻🥰

Följ gärna min konstsida www.marielantz.se